Afstudeercadeautje

Een van mijn stagiaires was klaar met haar studie. En daarbij hoort natuurlijk een afstudeercadeautje.
Ik had de tijd om zelf iets te maken. En ik vind het ook een beetje meerwaarde geven. Daarmee laat ik mijn stagiaires zien dat ik ze echt gewaardeerd heb en geef ik ze hoop ik ook mee dat ik echt vertrouwen in hen heb. Dat ze het waard zijn om mijn persoonlijke tijd te krijgen.
Het zijn namelijk MBO studenten. En ik hem in de 10 jaar dat ik MBO studenten begeleid gemerkt dat velen van hen toch dat vertrouwen in zichzelf en beetje missen. Wellicht mede door het negatieve beeld van de VMBO scholen. Velen hebben toch meegekregen dat HAVO en HBO veel beter is.  Wat natuurlijk onzin is. Het is afhankelijk van wat je wil doen en hoe je leert welk opleidingsniveau je nodig hebt. Soms zul je je moeten opwerken van laag naar hoog,  maar het komt ook vaak zat voor dat een hoog opgeleid iemand zich laat omscholen in een beroep met een veel lager opleidingsniveau fb daarin zijn of haar geluk vindt.
Maar goed we dwalen af.
Mijn stagiairs verdienen dus een persoonlijk cadeau. En deze dame bakte zo af en toe wat lekkers voor op kantoor. Dus voor haar maakte ik een leuk keukenschort met daarin de kleuren van het stagebedrijf erin verwerkt.
Op het schort appliceerde ik ook nog een hartje als zakje.
Het is een prachtig schortje geworden. Tis dat ik al een fantastisch schort heb, anders zou ik er zo een voor mijzelf maken.






Schortpatroon: flirty perfect fit apron van gingercake
Stof: oud dekbedovertrek

Reacties