Herfstswap


Ik deed weer eens mee met een swap.
Dit keer trok ik een vriendinnetje. Dubbele pret, want zij had mij om Naaiadvies gevraagd. Dus ze kwam bij mij thuis om opgemeten te worden. Ik trok haar een van mijn jurken aan en ik kon precies zijn wat ik aan moest passen om de jurk perfect voor haar te krijgen.
Heerlijk was dat! En het leuke was dat zij gewoon geen idee had. Ondertussen hielp ik haar aan een echt goed op maat gemaakt patroon. Wat heb ik genoten van deze swap!
En de jurk? Die zou ik zelf ook zo aan kunnen trekken! Zit er nu zelfs over te twijfelen om er een te maken voor mezelf van een effen stofje.


De stiksels deed ik met een contrasterende draad.

En van alle restjes, plus een beetje meer maakte ik nog wat 'van-alles-en-nog-wat-doekjes'. Vormen zijn uitgezocht door mijn eigen dame.

Zelf kreeg ik natuurlijk ook weer eta moois. Bij het uitpakken snapte Madam er niets van. En Baardmans moest even goed kijken en vond het net een gebreide sportbh. ik vindt het prachtig!
Dit keer kreeg ik een gebreid wikkel vestje. Het zit al gewikkeld aan elkaar gebreid. ik vind hem echt prachtig en heeft me inspiratie gegeven voor haakprojecten voor mij en voor Madam. Moet deze nog een klein beetje aanpassen, want nu schuift hij steeds van mijn schouders af, maar ook zo wordt hij al veel in de avonden op de bank gebruikt. bied net dat beetje warmte wat je in de avond nodig hebt.




Reacties