woensdag 14 mei 2014

Uitdagingen

Ik ben dol op uitdagingen. Dat is al vroeg begonnen. Ik was van het slag waar je tegen kon zeggen "Dat durf je niet" om me zo ver te krijgen dat ik iets deed. Gelukkig kreeg ik later wel wat meer verstand, maar ergens ben ik nog steeds gevoelig voor dat ene zinnetje.
Tegenwoordig ben ik verslaafd aan uitdagingen die bepaald aantal dagen duren. Aan de 100happyday, 30dayshred, a granny a day, een kledingstuk naaien per week. En dan wil ik eigenlijk ook nog meedoen aan de 30day astanga yoga challange en de 30 days, 30 wraps of zoiets. Inmiddels heb ik zoveel van dit soort uitdagingen lopen dat ik elke dag een hele lijst zou moeten afwerken wil ik al die uitdagingen voor elkaar krijgen. Daarom heb ik besloten om het voorlopig bij twee te houden. De twee die mij op dit moment het meest zullen brengen. Dus ik ga door met de 100happyday en de 30dayshred.
Waarom deze twee? Omdat ik toch wel af en toe blijf naaien en haken. Nieuwe knopen leren met de draagdoek is leuk, maar is niet perse nodig. En als ik de yoga chalange wil doen, moet ik toch echt eerst weer een beetje betere conditie hebben.
Dus ga ik door met het waarderen van het geluk in mijn omgeving en het opkrikken van mijn conditie. Wellicht als mijn conditie weer top is dat ik dan minder hoef te sporten om het op pijl te houden en dan weer tijd heb om een andere uitdaging op te pakken.

1 opmerking:

Vlijtig Liesje zei

Fijn dat je zo gemotiveerd kunt worden door een uitdaging! Zo krijg je nog eens dingen voor elkaar.